Gresia de 2 cm grosime

3 februarie 2023

Gresia de 2 cm grosime este fabricată dintr-un amestec de argilă, feldspat, nisip și alte materiale naturale, care sunt presate și arse la temperaturi ridicate pentru a crea o suprafață durabilă și rezistentă la toate condițiile meteorologice de ploaie , vint , viscol sau chiar arșiță.
La fel, această combinație de materiale conferă gresiei proprietăți excelente de rezistență la uzură, zgârieturi, pete și decolorare.

Gresia de 2 cm grosime este o alegere excelentă pentru amenajarea spațiilor exterioare, datorită rezistenței sale la greutăți mari. Această gresie poate suporta o greutate de până la 1000 kg pe cm², ceea ce o face potrivită pentru utilizare în zone cu trafic intens, cum ar fi parcări, alei sau terase. De asemenea, gresia de 2 cm grosime este rezistentă la impact și la presiune, ceea ce o face potrivită pentru utilizare în zone cu trafic greu, cum ar fi zonele de încărcare și descărcare. Și nu in ultimul rând , gresia de 2 cm este cea mai potrivită și pentru amenajarea spațiului casei proprii de locuit cum ar fi terase, grădini, trotuare sau scări.
Montarea gresiei de 2 cm grosime este relativ ușoară și poate fi realizată de către un profesionist sau chiar de către un începător cu puțină experiență în domeniu. Este important să se pregătească baza înainte de a instala gresia, pentru a asigura o suprafață plană și uniformă.

Coș

Nu ai niciun produs în coș.

Nu găsiți modele potrivite?

Lăsați un număr de contact și managerul nostru va reveni cu un apel!    Întâmpinați probleme în alegerea plăcilor ceramice?

    Lăsați un numărul de contact și consultantul nostru va reveni cu apel!